Vi tilbyr service-konsepter som er tilpasset kundens behov

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er symbol_white.png

Klart vi kan hjelpe deg.

Vi er ikke bare en leverandør – vi er din samarbeidspartner. Vi er stolte av å være kjent for vår imøtekommende og serviceinnstilte holdning. Hos oss treffer du våre dyktige fagfolk og våre trivelige medarbeidere som gjør det de kan for å gjøre din hverdag enklere og mer effektiv.
Uansett om du trenger utleie av spesialisert utstyr, er interessert i våre kvalitetskurs, eller trenger vedlikehold og service, er vi her for å hjelpe. Vi tror på å levere mer enn bare tjenester; vi leverer trygghet, ekspertise og markedets beste løsninger.

Service og kurs

Vi tilbyr servicekonsepter som er tilpasset kundens behov innen både produkter og systemløsninger. Vi utfører standard service og overhaling innen alle våre produktområder. Momenta AS er sertifisert som både LEWA Servicesenter og Discflo Servicesenter, og kan derfor tilby et unikt serviceprogram for disse produktene.
Momenta AS gjennomfører kurs innen instrumentering og pumper, enten på vårt eget kurssenter eller ute hos kunde.

Utleie

Momenta AS tilbyr komplett utleie av pumper, systemer og tilhørende utstyr for kjemikalieinjeksjon, hydraulikk og trykktesting.

Som markedsleder innen produkter, tjenester og pakker til kjemikalieinjeksjoner kan Momenta AS levere utleieutstyr til permanent eller midlertidig drift ute hos kunde. Vi har et stort utvalg av forskjellig utstyr, og totalt består vår utleiepark av totalt 80 enheter og systemer. Vi tilbyr både enkeltstående utleiekomponenter og utstyr som driftes av våre serviceingeniører.

Vårt utleiepark består av:

  • Luftdrevne kjemikalieinjeksjonspumper
  • Klorinjeksjonssystemer (titan)
  • Luftdrevne boosterpumpeskinner
  • Gassforsterkere
  • Trykktestsystemer
  • Spyleenheter
  • Filtersystemer
  • Tilbaketrykksregulatorer
  • Reguleringsventiler
  • Tanker og dryppkar,
  • Slanger og annet tilhørende utstyr

Kursvirksomhet

Momenta AS er en leverandør av NOG 143 (120) Small bore fittingskurs.

Kursene er delt mellom en teoretisk og en praktisk del. Det utføres praktiske oppgaver innen rørbøying, montering av koblinger, gjenger og trykktesting. Deltakerne får også opplæring i bruk av hydrauliske formonteringsverktøy. Alle deltakere må bestå en praktisk og teoretisk eksamen.

Vår strategi er å være best på kursene vi tilbyr, og dette gjenspeiles i våre lokaler og utstyr. Vi har fått gode tilbakemeldinger på kvaliteten på kursene. Kurset går over 2 dager, men vi kan også tilpasse dette om ønskelig.

For å kunne gjennomføre kurset må det være minst 8 registrerte deltakere.

Kursplanen finner du på våre web sider, men hvis du ønsker en kursdato ut over dette, vennligst kontakt oss på e-post: logistics@momenta.no eller tel. 51 41 90 53.

Vedlikehold og service

Momenta AS tilbyr skreddersydde servicekonsepter i tillegg til standard overhalinger og oppgraderinger. Vår ekspertise gjør at vi kan tilby pålitelig service og vedlikehold for å møte selv de mest krevende bruksområder og utstyr.

Vi utfører service, vedlikehold og oppgraderinger av utstyr innen kjemikalieinjeksjon, hydraulikk og instrumentering. Vår kunnskap og erfaring fra drift og systemer vil øke våre kunders lønnsomhet og sørge for sikker bruk.