Ny distributør for Parker Hannifin Instrumentation

Momenta AS har de siste årene etablert seg som en markedsleder av produkter og tjenester innen Small Bore Instrumentering. Nå tar vi grep for å styrke satsingen ytterligere, og blir distributør for Parker Hannifin Instrumentation.

Parker Hannifin er verdens største komponentleverandør innen «Motion Control Technology», og har mer enn 50 000 ansatte rundt i verden. Selskapet har et omfattende globalt distributørnett, og Momenta AS har lang erfaring med hele produktspekteret fra Parker Hannifin Instrumentation.

Parker tilbyr markedsledende kvalitetsprodukter innen følgende produktgrupper:

Instrumenterings-fittings

A-lok twin ferrule fittings
MPI (Medium Pressure) compression fittings
Pipe fittings
Phastite fittings
Instrumenterings-ventiler

Ball valves
Needle valves
Rising Plug valves
Metering valves
Check valves
Instrumenterings-manifolder

2-valve manifolds
3-valve manifolds
5-valve manifolds
Air distribution manifolds
DBB ventiler

Instrumentation DBB valves
Flanged DBB valves
Parker Veriflo produkter

Pressure regulators
Ultrahigh-purity fittings & valves
Fluoroploymer valves


Momenta AS etablerer nå et omfattende varelager på Randaberg med produkter fra Parker Hannifin for å styrke vår markedsposisjon innen instrumentering. Dette vil igjen gi oss mulighet til å vinne markedsandeler til nye utbyggingsprosjekter, drift- og vedlikeholdsmarkedet, engineerings-selskaper og pakkebyggere.

Både Parker Hannifin og Momenta AS har en tydelig plan på å være markedsleder i fremtidige prosess- og energiprosjekter.

Produktansvarlig Kjell Wold har jobbet mer enn 40 år med instrumenteringsprodukter i Norge, og vil ha ansvaret for å videreutvikle vår portefølje videre mot våre felles mål.